Delivering to
Can't find your address? Advanced search
Use your current location
Couldn't get location
Saved addresses

Asiatisk restaurants

Asiatisk takeaway for delivery or collection

Asiatisk mat med hemkörning i Malmö

Asiatisk mat är många svenskars absoluta favorit. Men det är inte ofta man har tid eller möjlighet att laga till en thailändsk gryta eller ramen hemma i sitt kök. Därför har asiatisk mat som till exempel kinamat och thai blivit omåttligt populära som hämtmat. I Malmö finns mängder av bra asiatiska restauranger som erbjuder take away och hemkörning. Oavsett om du är sugen på take away från Thailand, Kina, Vietnam, Korea eller Japan så har du som malmöit mängder att välja bland. 

Takeout samarbetar med många av de populäraste asiatiska restaurangerna i Malmö. Gör din take away beställning direkt online på vår hemsida så levererar vi maten inom kort. 

Asien – en värld av smaker och dofter

Asien är inte bara världens största världsdel, det är också den mest befolkade. Så det är inte konstigt att det asiatiska köket är så rikt på smaker! I Sverige är det thailändska köket mycket populärt och det går att hitta en thairestaurang eller kiosk i så gott som varje bostadsområde, åtminstone i större samhällen. 

Thaimaten har på senare år fått konkurrens av det vietnamesiska köket. På de flesta vietnamesiska restauranger i Malmö och Sverige kan du beställa den typiska nudelsoppan Pho, Banh Mi (fyllda baguetter) och olika sorters vårrullar. 

Asiatisk mat har i Sverige länge förknippats med kinesisk mat. Den klassiska kinamaten kom på 60-talet och blev snabbt mycket populär. Vårrullar, tre små rätter och friterad kyckling och räkor är fortfarande populär även om moderna kinakrogar idag ofta satsar på mer autentisk mat från specifika regioner. Just nu är till exempel är det kantonesiska köket och mat från Sichuan trendigt.

I vår guide till Malmös 10 trendigaste restauranger har vi fler tips på asiatiska restauranger.

Mat från Yukai och Sachi Sushi levererad hem till dörren

När det kommer till mat från norra Asien är det främst japansk och koreansk mat som det är tal om. I Malmö finns mängder av bra ställen för såväl bibimbap och ramen som för yakiniku och sushi. 

Just sushi är något många blir sådär intensivt sugna på. Vid sådana tillfällen är det viktigt att få sina maki och sashimi levererade hem så snabbt som möjligt. Takeout samarbetar med några av Malmös bästa sushirestauranger (som till exempel Yukai och Sachi Sushi) för att kunna erbjuda dig både kvalitet och snabb leverans. 

Välj någon av de färdiga menyerna med sushi eller komponera din egen mix av bitar. Välj till misosoppa, edamame och andra godsaker i din beställning. 

Se Yukais meny online och beställ sushi med hemkörning på vår hemsida. 

Se Sachi Sushis meny och beställ mat med hemleverans online här.

Beställ Malmös bästa asiatiska take away hem eller till kontoret

Suget efter asiatisk mat kan komma plötsligt. Oavsett om du vill slippa laga middag eller vill unna dig något riktigt gott till lunch så heter lösningen Takeout. Läs menyn och välj det du är sugen på. Gör din beställning och vänta på din leverans. Undrar du hur lång tid det dröjer innan du får din mat? På alla restauranger vi levererar mat från står en genomsnittlig tid för tillagning och leverans. 

Du vet väl att vi även kan leverera asiatisk mat till ditt kontor eller arbetsplats i Malmö? Gör din beställning och välj vilken tid du vill ha din mat levererad så dyker vi upp lagom till att din lunchrast börjar. 

Hållbar hemkörning av mat i Malmö och Lund

För oss på Takeout är det viktigt att kunna erbjuda hållbara leveranser av mat. Därför använder vi oss bara av elfordon då vi utför våra hemkörningar. Vi tar dessutom ut en lägre provision från de som faktiskt lagar maten. På så sätt kan vi erbjuda en hållbar lösning av matleverans som alla tjänar på. Läs mer om Takeout här.

 

Cities with Asiatisk Restaurants

We use cookies to provide you with a better service. Carry on browsing if you're happy with this, or find out how to manage here.