Delivering to
Can't find your address? Advanced search
Use your current location
Couldn't get location
Saved addresses

Pizza restaurants

Pizza takeaway for delivery or collection

Hemkörning av pizza i Malmö och Lund

Pizza har så länge vi kan minnas varit en stor favorit på hämtmat menyn och att beställa hemkörning av pizza är något som tusentals svenskar gör varje dag. Med den syrliga tomatsåsen, krämiga osten samt den stora variationen av topping är det inte speciellt konstigt att nästan alla älskar den italienska klassikern. Faktum är att pizza är en av de vanligaste rätterna Takeout kör hem till folk. 

Och visst förknippar de flesta av oss pizzan med just det italienska köket, men det många inte vet är att maträtten har anor från antikens Grekland. Där formades små tunnbröd till runda pizzadegar som sedan bakades på heta stenar. Dessa toppades med örter från medelhavet och gröna blad. Först på 1800-talet skapade italienarna pizzan så som vi är van vid den idag. Med tomatsås och mozzarella gjord på buffelmjölk.  

Är du sugen på pizza? Här hitta du ett stort utbud av restauranger som erbjuder alla dina favoriter och lite till. Härligt nygräddade direkt till dörren. Testa även gärna vårt övriga utbud av restauranger som serverar mat från det italienska köket

Vilken pizza ska jag beställa? 

Det bästa med just pizza är att det finns något för alla. Idag erbjuder pizzerior en bred variation av både nya och välkända namn, även om kebabpizzan och Vesuvio sedan länge är två svårslagna favoriter. Fördelen med att beställa pizza online är att du i lugn och ro kan bläddra igenom hela sortimentet för att hitta det som du är sugen på. 

För dig som föredrar klassiker, som hämtat från en trattoria på Via Lorenzo i Rom,kanske en Margherita eller Funghi kan passa. Suktar du däremot efter spännande smakkombinationer finns pizzor som favoriten från Vespa i Lunds meny “V.E.S.P.A” eller Pizzabakeren Malmö Entres “Tacokycklingen” till för dig. Önskar du äta vegetariskt hittar du även ett stort utbud av pizzor med växtbaserad topping. 

Se V.E.S.P.A:s meny online och beställ hemkörning av pizza

VESPA CASA Gustav Adolfs Torg, Malmö | Se meny och beställ hemkörning

FAST VESPA Limhamn, Malmö | Se meny och beställ hemleverans av pizza

VESPA CASA Karl XI Torg, Lund | Se meny online och beställ hemkörning

 

Vad är egentligen en vit pizza?

Har du någon gång undrat vad en pizza skulle smaka utan tomatsås? Vi har svaret. Vit pizza, eller “pizza bianca” som det så fint heter på italiensk, är en variant som blivit alltmer populär de senaste åren. Denna pizza serveras utan tomatsås. Ofta är den toppat med olivolja, vitlök och ost tillsammans med någon typ av grönsak. Idag kan du beställa en vit pizza på de flesta pizzerior i Lund och Malmö.

Beställ hemkörning från de bästa pizzeriorna i Malmö online

I Lund och Malmö finns mängder av pizzerior som serverar nygräddade pizzor av bästa sort och alla har de respekt för den kvalité på råvaror som krävs. Vi har samlat några av de ledande restaurangerna inom hemkörning av pizza, bland dem Vespa i Malmö och Vespa i Lund. Genom att beställa online får du snabbt och smidigt hem precis det som du är sugen på. Varför inte lägga en order redan nu? 

När du beställer din pizza hos oss kan du även vara säker på att din order behandlas på ett hållbart vis som gynnar både de verksamheter vi arbetar med och miljön. Detta genom att bland annat använda elfordon för våra leveranser. På så sätt minskar vi CO2-utsläpp och klimatpåverkan på ett betydelsefull nivå. Genom att ta en mindre provision än många konkurrenter kan vi också säkerställa en hållbar verksamhet för våra viktiga partners.

När du väljer hemkörning av pizza hos Takeout får du alltså inte bara hem en härlig måltid som älskas av alla, utan också en pizza som levererats på ett hållbart vis. Något som både är viktigt för klimatet och de restauranger vi arbetar med. Läs om hur enkelt du beställer hem pizza med Takeout. 

 

Cities with Pizza Restaurants

We use cookies to provide you with a better service. Carry on browsing if you're happy with this, or find out how to manage here.