Levererar till
Hittar du inte din adress? Avancerad sökning
Använd din aktuella plats
Det gick inte att hämta plats
Sparade adresser

Burger restauranger

Burger hämtmat för leverans eller hämtning

Hamburgare med hemkörning i Malmö

Stora som små, unga som gamla – alla älskar väl hamburgare? Tack vare den stora hamburgartrenden de senaste åren är det inte svårt att få tag i utsökta burgare i Malmö och Lund. Oavsett om du vill ha en rejäl lunch, en avslappnad myskväll eller fira något speciellt är hamburgare alltid uppskattat. 

Genom att använda Takeout kan du beställa hamburgare från några av Malmö och Lunds bästa hamburgerrestauranger och få din mat levererad till dörren. 

Kött eller vegetarisk – hitta den perfekta premiumburgaren för dig

Nötfärsbiff mellan två skivor bröd utgör basen i alla burgare. Sedan är det bara fantasin som sätter gränserna. De flesta verkar föredra klassikern med nötkött (gärna högrevsfärs) men det finns även de som håller kyckling- eller fiskburgaren högst. På senare år har det också kommit många goda vegetariska och veganska burgare. Halloumi, Oumph, Beyond Meat och grönsaksbiff är alla exempel på populära alternativ till kött. 

När det kommer till vad du vill ha på din hamburgare så finns det ofta mängder av alternativ. Ost, lökringar, bacon, nachos, inlagd gurka, BBQ-sås – listan kan göras hur lång som helst. Kanske är det dags att experimentera fram en ny smakkombo? 

Fortsätt med att välja till goda side-orders som pommes frites, sötpotatis frites och coleslaw samt dryck som milk shakes och läsk. En stor anledning varför hamburgare är så populärt är att man kan få den nästan precis så som man vill ha den. 

När du hittat den perfekta kombinationen av hamburgare, tillbehör och dryck så bekräftar du bara din order. Vi kommer strax ringa på din dörr med din leverans. 

Vi levererar hamburgare från Surf Shack, Broderstugan, m.fl. 

Malmö är en av Nordens mest spännande matstäder och givetvis kan de även skryta med att ha burgare i världsklass. På Takeout samarbetar vi med några av Malmös bästa restauranger för hamburgare. På så vis kan du njuta av premiummat utan att behöva lämna hemmets trygga vrå. 

Till exempel kan du beställa mat från Surf Shack i Malmö och Lund. Surf Shack har etablerat sig som en av Malmös populäraste och bästa hamburgerställen och har i nuläget fem restauranger i Skåne, varav två ligger i Malmö och en i Lund. Klicka här för att se Surf Shacks meny och beställ hemkörning av deras "Smash Burgers" online. 

Vill någon i sällskapet ha hamburgare och någon annan ha klassiskt pubkäk? Då kan vi varmt rekommendera Broderstugan i Malmö. Här håller burgarna riktigt hög klass och detsamma gäller också för deras övriga meny. Välj till goda snacks som nachostallrik eller nygräddat vitlöksbröd om du är riktigt hungrig. 

Se Broderstugans meny och beställ hemleverans direkt på nätet. 

Beställ Malmös bästa hamburgare till ditt hem eller jobb

Att beställa hemkörning av goda hamburgare i Malmö och Lund går på ett kick. Gå bara in på Takeout och välj den restaurang du vill beställa hamburgare från. Då ser du en interaktiv meny av allt du har att välja bland. Välj sedan den burgare och de tillbehör du vill äta. Bekräfta ordern och betala online. Resten – kontakt med restaurangen, avhämtning och hemkörning – tar vi hand om. 

Varför inte överraska dina kollegor med grymma hamburgare till lunchen eller kick-offen? Det är samma procedur som om du skulle beställa hamburgare till ditt hem. Gör din beställning och lägg till tidpunkt då du vill ha din matleverans så fixar vi det. 

Tack vare Takeout behöver du inte välja mellan kvalitet och bekvämlighet. Som om detta inte vore bra nog använder vi oss endast av eldrivna fordon när vi kör ut mat till våra kunder i Malmö och Lund. Läs mer om Takeout och vår affärsidé här.

 

Orter med Burger restauranger

Vi använder kakor för att erbjuda dig bättre service. Fortsätt använda vår webbplats om du godkänner detta, eller läs mer om hantering av kakor här.