Om Takeout

Välkommen till vårt nya varumärke: Takeout

Takeout skiljer sig från andra portaler som arbetar med takeaway på nätet genom att garantera det bästa och största urvalet av förstklassiga restauranger som alltid levererar hög kvalitet och god kundservice. Takeout ansvarar dessutom för all logistik och därmed för alla matleveranser direkt till din dörr (inledningsvis i Malmö).

Med mer än 10 års erfarenhet av branschen säkrar teamet bakom Takeout bästa möjliga service. Det nya konceptet Takeout använder den senaste tekniken, avancerade funktioner som bygger på en enkel och snygg design med ett särskilt fokus på användarvänlighet. Därför kan du som användare både söka efter och beställa mat från alla dina favoritrestauranger på ett snabbt och enkelt sätt - för leverans till arbetsplatsen eller bostaden.

Vårt erfarna team ser till att dina beställningar når fram, tillagas och levereras i tid utifrån dina exakta önskemål och preferenser.

 

Takeout Sweden ägs och kontrolleras av Takeout Group A/S.

Vårt CVR-nummer är AB 559286-5389 och adressen är Pilgatan 4, 212 12 Malmö, Sverige.

 

Om du har några frågor är du välkommen att kontakta vår kundtjänst på info@takeout.dk.


Vi använder kakor för att erbjuda dig bättre service. Fortsätt använda vår webbplats om du godkänner detta, eller läs mer om hantering av kakor här.